Vinařství Dvořáček LTM, s.r.o. (Lubomír, Tomáš, Martina) je malou rodinnou firmou, zabývajícím se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitního vína několik desetiletí. Jak z části názvu vyplývá, jedná se o firmu majitele Ing. Lubomíra Dvořáčka, Ph.D. z Mikulčic a jeho dospělých dětí – Tomáše a Martiny. Jako člen sdružení COLLEGIUM VINITORUM z Moravské Nové Vsi se majitel zabývá výrobou vysoce jakostních vín od roku 1996, profesionálně od roku 2000.
Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. se zaměřuje na výrobu vysoce jakostních, přírodních moravských vín. Nejen při samotné výrobě vína, ale i při pěstování hroznů dodržujeme přísná pravidla a zásady. K výsadbě vinic používáme pouze ty nejlepší sazenice, ve vinicích pak usměrněný řez na jeden kmínek a jeden vodorovný tažeň. Hnojíme organickým nebo zeleným hnojením, starší vinice jsou trvale zatravněny. Před použitím chemické ochrany důsledně využíváme předpovědi a signalizace chorob a škůdců, při respektování zásad integrované produkce révy vinné. Úrodu přísně redukujeme a vlastní sklizeň hroznů se provádíme tak, abychom dosáhli nejen vysoké cukernatosti, ale celkové vyvážené enologické zralosti hroznů. Při vlastní výrobě vína využíváme všech nejnovějších poznatků tak, aby konečný výrobek dosáhl té nejlepší kvality. Naší snahou je, aby podávané víno bylo jedinečným a nenapodobitelným přírodním nápojem.
Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. v současné době ročně zpracovává cca 18 až 24 tun hroznů v pěti bílých a pěti červených odrůdách. Hrozny jsou sklízeny vždy v té nejvyšší kvalitě a jsou základem pro výrobu vín stojících na vrcholu sortimentní pyramidy – průměrný výnos z vlastních vinic dlouhodobě nepřekračuje 1,5 kilogramu hroznů na keř, sklizně s výnosem pod 1kg na keř nejsou žádnou výjimkou. Vinařství ročně produkuje cca 15.000 až 20.000 lahví, většinou vín s přívlastkem, vyrábí také vína ledová a barriková. Veškerá produkce je lahvována.